Birlik Mensucat İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi; yaşlarına, kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun olan bilimsel ve teknolojik gelişmeleri kazanmış, insan haklarına saygılı, milli değerlere bağlı, ilkeli, toplumla uyumlu, kendi ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü yetenekleri elde etmiş bireyler olarak yetiştirmek.

Misyon: BİZ, öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyetinin Temel İlkelerine bağlı, etik değerleri benimsemiş, ilgi, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirilmiş, aydın fikirli, kendine güvenen, paylaşmasını bilen, sorumluluk duygusu gelişmiş, üretken bireyler yetiştirmek için 21. YÜZYILDA BEN DE VARIM! ülküsünde, hedefleri olan rekabetçi bir GENÇLİK YETİŞTİRMEK için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı grup 07.40-12.30 Öğleci grup 12.40-17.30
Isınma: Doğalgaz Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: 3.4.sınıflarımızın istekli öğrencilerine Tekwando çalışmaları Satranç,Resim Kursu,Akıl zeka oyunları kursları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: SÖBE(Suriyeli Öğrencilerin Bütünleştirilmesi Eğitim)Projesi-Yerel
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus projeleri hazırlık çalışmaları

Telefon - 0352 336 20 93